Yaşam

Seren Serengil, Hadise’nin makyajsız pozlarını topa tuttu! Kurbağa Kermit’e benziyor

Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen başarılı müzisyen Hadise, önceki gün sosyal medya hesabından makyajsız pozlarını paylaştı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan müzisyenin verdiği pozlarla yıldızı barışmayan Seren Serengil de gecikmedi.

HADİSE’Yİ KURBAĞA KERMİT’E SEVİYOR

Reza Zarrab’ın Ebru Gündeş ile evli olduğu dönemde Hadise ile yasak aşk yaşadığını iddia eden ve hatta canlı yayında çiftle ilgili olduğunu iddia ettiği mesajları ifşa eden Seren Serengil, Hadise’yi benzeterek “Kermit” yorumunu yaptı. “Kurbağa Kermit” karakterine.

SEREN SERENGİL İLE HADİSE ARASINDA NE OLDU?

‘Anlatmazsam’ programının sunucularından Seren Serengil, geçen ay Hadise ile Reza Zarrab’ın yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Canlı yayında çiftle ilgili olduğunu iddia ettiği mesajları okuyan Serengil, Zarrab’ın Ebru Gündeş ile olan boşanma davasında yasak aşkı itiraf ettiğini söyledi.

HADİSE HAKKINDAKİ TARTIŞMALARA TEPKİ VERDİ

Hadise ise sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili çıkan tartışmalara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK’ü etiketleyerek, “Her şeyden önce ben bir kadınım, bir insanım. Taciz ve tacize uğradım. 1 buçuk yıldır bir grup tarafından tehdit edildim bu insanlara kıyasla ben kaç kere hamile kaldım kaldım kaç kez kürtaj oldum geçen günlerde göz doktorundan çıkarken bu grup tekrar kürtaj yaptırdığını söyledi.ben bu insanlara göre metres oldum bu insanlara kıyasla belden aşağısı aklınıza ne geliyorsa çok şeye maruz kaldım tam bir buçuk yıldır bunlar tarafından şantaj gördüm. İnsanlar diyorum ama bu insani değil. Adalet Bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum. Bu şantajdır, tehdittir, resmen özel hayata tecavüzdür atım!” dedi.

Seren Serengil’in Hadise’ye benzettiği “Kurbağa Kermit” karakteri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elmadağ Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu